Apple'dan sürpriz duyuru: Yeni iPad, o tarihte piyasaya çıkıyor! Teknolojiseverler merakla bekliyordu

Apple'dan sürpriz duyuru: Yeni iPad, o tarihte piyasaya çıkıyor! Teknolojiseverler merakla bekliyordu

ABD merkezli yazılım ve donanım firması Apple'ın yeni iPad modelleri tanıtılacağı tarih nihayet belli oldu. İşte, yeni iPad çıkış tarihi...

Apple'ın geliştirici odaklı etkinliği olan WWDC'nin bu yıl 10 Haziran 2024 tarihinde düzenlenecek. Sürpriz bir etkinlik haberi ile karşımıza çıkan Apple, 7 Mayıs 2024 tarihinde özel bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

Webrazzi'de yer alan habere göre 7 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek olan etkinliğin adı ise 'Let Loose' olacak. Davet içinde yer alan görsele baktığımızda ise özel etkinliğin ana temasının iPad ve iPad aksesuarları olduğunu görüyoruz.

YENİ iPAD NE ZAMAN ÇIKACAK?

Apple, özel etkinliğiyle birlikte 2024 Mayıs ayının ilk haftasında yeni iPad modellerini tanıtacak.

Henüz karşımıza hangi iPad modellerinin çıkacağı belli olmasa da, iPad Pro ve iPad Air modelleri bir adım öne çıkıyor. Yeni iPad Pro modellerinin M3, yeni iPad Air modellerinin ise M2 çipleri ile birlikte kullanıma sunulmaları bekleniyor.

Yeni iPad modellerinin tasarım anlamında bir değişiklik yaşayıp yaşamayacağını ise 7 Mayıs tarihinde göreceğiz. Apple'ın iPad'ler ile birlikte yeni Magic Keyboard ve Apple Pencil modellerini de tanıtması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN