Opel’in amiral gemisi hazirana hazır

Opel’in amiral gemisi hazirana hazır

Opel Insignia Haziran 2017’de satışa sunuluyor. Baştan aşağı yenilenen modelin başlangıç fiyatı 118 bin 900 lira. Marka, yıl sonuna kadar toplamda 5 bin 500 adetlik satış rakamına ulaşmayı hedefliyor.

Alman üretici Opel’in amiral gemisi olan Insignia, büyük bir operasyondan geçerek güncel haline kavuştu. Baştan aşağıya yenilenen araç, daha geniş bir iç mekana kavuştu ve artık daha premium oldu. Avrupa’da yaklaşık 1 milyon adetlik satış rakamına ulaşan model, Türkiye’de yollara çıktığından bu yana 30 bin adetlik satış rakamını geçti. Türkiye pazarına Haziran sonu itibariyle çıkmaya hazırlanan Insignia Grand Sport’un, Design, Enjoy, Excellence ve Elite olmak üzere dört donanım paketi bulunacak. Modelin, Türkiye Prömiyeri 20-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek İstanbul Autoshow 2017’de yapılacak ve son 6 ayda ülkedeki satış hedefi 5 bin 500 adet olacak. Modelin Grand Sport versiyonu 175, Sports Tourer seçeneği ise 200 kilogram kadar hafifledi. Araçta aynı zamanda yer alan özellikler, elektrikli, masaj, hafıza ve havalandırma seçenekli, AGR sertifikalı premium ergonomik koltuklar yer alırken, ilk defa arka koltuklarda da ısıtma seçeneğini sunuyor.

Yeni modelin gelişmiş güvenlik seçenekleri arasında,  full LED IntelliLux LED® matrix farlar,  head up display hız ekran  360 derece kuşbakışı görüntü kamerası  Otomatik acil fren sistemine sahip adaptif cruise control  şerit takip özelliğine sahip şerit ihlali uyarı sistemi. Aracın Türkiye’de başlangıç fiyatı ise yeni 1.5 litrelik benzinli motorla 118 bin 900 lira iken, dizel için yaklaşık 25 bin liralık fark ödemek gerekiyor.

YENİ 1.5 LİTRELİK BENZİNLİ

Yeni Insignia Grand Sport ülkemizde Haziran sonundan itibaren biri benzinli ve ikisi dizel olmak üzere üç farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak. 2.0 litrelik 260 beygir benzinli 4x4 versiyonu, sipariş üzerine gelecek. 1.5 litrelik yeni benzinli ünite 165 beygir güç sunacak. Araç 100 kilometrede ortalama 5.7 litre yakıt tüketecek. Ülkemizde en çok tercih edilen 1.6 litrelik 136 beygirlik dizel motorun tüketim değeri ise 100 kilometrede ortalama 4.3 litre olarak kayıtlara geçmiş.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN