Selçuk Geçer dolar sahiplerine yas tutturacak haberi verdi: 'Dolar çok pis çakılacak'

Selçuk Geçer dolar sahiplerine yas tutturacak haberi verdi: 'Dolar çok pis çakılacak'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer'den yeni bir dolar tahmini geldi. Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklamasının ardından dolar\TL'de dalgalanmalar başlarken haftanın son iş gününde gözler dolar kuruna çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi?' sorusunu araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kıyamet koparacak tahmin geldi. Elinde dolar olanlar dikkat! Selçuk Geçer dolar sahiplerine yas tutturacak haberi verdi. Dolar çok pis çakılacak!

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son iş gününde dolar\TL 33 liraya kadar dayanırken vatandaşlar 'Dolar alınır mı satılır mı? Dolar ne kadar oldu? Dolar yükselecek mi düşecek mi?' sorularını araştırıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi uyarı geldi. Elinde dolar olanlar dikkat! Selçuk Geçer dolar sahiplerine yas tutturacak haberi verdi. Dolar çok pis çakılacak. İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini ve piyasa yorumu...

"DOLARIN ASIL DEĞERİ 50 TL"

ABD'de ise FED, bu yıl faiz indirimi yapmayacağına dair sinyaller verdi. FED, geçtiğimiz günlerde faizleri sabit tutacaklarını açıkladı. FED'in bu adımının, doları korumaya yönelik olduğu belirtildi çünkü faiz indirimi sonrasında altın, bitcoin gibi varlıklarda artış olabileceği öne sürüldü. Dolar tahminleriyle dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların asıl değerinin 50 TL olduğunu belirterek, "50 TL'lik bir dolar kurundan bahsediyoruz. O ürünün gerçek değeri zamanla ortaya çıkar ve gerçek değerine ulaştığında büyük çalkantılar yaşanır" şeklinde konuştu.

yeni-proje-2024-05-10t102231-466.jpg

ELİNDE DOLAR OLANLAR DİKKAT! SELÇUK GEÇER'DE KORKUTAN TAHMİN

Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar alınır mı satılır mı?' sorularını araştırırken Selçuk Geçer, kendi sayfasından yeni bir video yayımladı. Geçer, dolar kurunun ciddi şekilde düşeceğini görerek 'Dolar çok pis çakılacak' uyarısında bulundu.

yeni-proje-2024-05-10t102221-209.jpg

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLDU?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. Ekonomistlerin yıl sonu politika faizi beklentilerinin medyanı ise yüzde 45 oldu.

Ekonomistlerin politika faizindeki değişikliğe ilişkin beklentilerinin medyan değeri, faizin yüzde 50'de sabit bırakılması yönündeydi. Yıl sonu politika faizi beklentilerinin medyanı ise yüzde 45 olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN