Togg'dan devrim yaratan yazılım güncellemesi! Artık arabanızı uzaktan kontrol edebileceksiniz

Yerli ve milli üretim olan ve şuan dünyanın önde gelen elektrikli araçlarından biri haline dönüşen Togg, Türk mühendisler tarafından geliştirilmeye devam ediliyor. Kendine has özellikleri ve konforlu yapısıyla sürücülerin en çok tercih ettiği otomobiller arasına giren Togg'a yeni bir özellik geliyor. Türk mühendisleri bunu da başardı. Togg'dan devrim yaratan yazılım güncellemesi! Artık arabanızı uzaktan kontrol edebileceksiniz. İlk deneme başarılı oldu bile. İşte detaylar...

Togg, kullanıcı deneyimini köklü bir şekilde değiştirecek büyük bir yazılım güncellemesini kullanıcılarıyla buluşturdu. Yapılan bu güncellemeyle birlikte, Togg sahipleri, araçlarının birçok özelliğine artık uzaktan erişebilirken, kişiselleştirme seçenekleri ve yeni arayüz tasarımıyla araç içi deneyimini tamamen yeniden şekillendiriyor.

UZAKTAN ERİŞİMLE KONTROL İMKANI

Yeni güncelleme, kullanıcılara uzaktan telefon aracılığıyla aracın konumunu, batarya durumunu, menzil bilgisini, lastik basınçlarını ve daha fazlasını kontrol etme olanağı sunuyor. Bu sayede, Togg kullanıcıları, araçları hakkında her türlü bilgiye parmaklarının ucunda erişebilecek.

yeni-proje-2024-03-30t093607-743.jpg

KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİR TEMA RENKLERİ

Araç içi deneyimi daha da kişisel hale getiren bir diğer yenilik ise tema renginin değiştirilebilir olması. Kullanıcılar, artık araç içi ekranlarının rengini kendi zevklerine göre ayarlayabilecek. Ayrıca, yeni arayüz tasarımı sayesinde uygulamalar tam ekran görüntülenebiliyor, böylece navigasyon ve diğer uygulamalar çok daha rahat kullanılabiliyor.

YÜZ TANIMA VE DAİRESEL KUMANDA ÖZELLİKLERİ

Güncelleme ile birlikte gelen yüz tanıma özelliği, kullanıcıların ayarlarına giriş yapmak için uğraşmasını ortadan kaldırıyor ve ayarlara hızlı bir şekilde erişim sağlıyor. Sürüş sırasında da dairesel kumanda ile 6 farklı ayara kolayca erişilebilmesi, kullanıcı deneyimini pratik bir hale getiriyor.

yeni-proje-2024-03-30t093624-927.jpg

ÖNDEN ISITMA PLANLAMASI VE 360 DERECE GÖRÜŞ

Araç içerisinden yapılabilecek önden ısıtma planlaması, soğuk kış sabahlarında bile sıcak bir araca binme lüksünü sunuyor. Yenilenen 360 derece görüş modu ise, artık aracın zeminini de göstererek, park ederken veya dar alanlarda manevra yaparken kullanıcılara üstün bir görüş sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN