Türk Telekom gelirini 4,3 milyara yükseltti

Türk Telekom gelirini 4,3 milyara yükseltti

Türk Telekom’un 2017 ilk çeyrek sonuçlarına göre gelirler, halka arzdan bu yana en yüksek yıllık büyüme oranı ile geçen senenin ilk çeyreğine göre yüzde 13,33 arttı ve 4,3 milyar TL’ye ulaşarak rekor kırdı.

Türk Telekom’un toplam abone sayısı da entegre yaklaşımının verdiği sinerjiyle yıllık bazda 1,3 milyon artış kaydederek 39,2 milyona çıktı. Toplam genişbant abone sayısı 2012 yılından bu yana en yüksek birinci çeyrek net abone kazanımı olan 218 bin ile 8,9 milyona ulaştı. Ayrıca, toplam net genişbant abone kazanımının yüzde 75’i fiber abonesi oldu ve toplam fiber abone bazı 2,2 milyona ulaştı.

Bilanço sonuçlarına dair değerlendirmede bulunan Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany, “Türkiye’nin her bir köşesindeki kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik son teknoloji ürün ve hizmetler sunma vizyonu ile hareket ediyoruz. Bu kapsamda, yılın ilk çeyreğinde çeşitli iş birliklerine gittik. Bu iş birlikleri sayesinde tüketicilere daha çok fayda yarattık ve yaratmaya devam edeceğiz” dedi. Doany, “Türk Telekom, 2017’ye güzel bir başlangıç yaptı.

Güçlü operasyonel performansımızın yanı sıra, iş birlikleriyle de stratejik önceliklerimizi ilerletmeye devam ettik ve tüketiciye daha fazla değer yaratmak için çalıştık. Bu bağlamda, iş birliklerimizi yalnızca Grup şirketleri arasında güçlendirmeye devam etmekle kalmayıp, bunu ICT ekosistemine de yayacağız” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN