Yatırımını ona yapan yaşadı! Her şey düşerken o yükselecek! Uzman isim getirisi artacak yatırım aracını açıkladı

Yatırımını ona yapan yaşadı! Her şey düşerken o yükselecek! Uzman isim getirisi artacak yatırım aracını açıkladı

Paramı nereye yatırsam diye düşünenlere tavsiyeler uzman isimlerden geliyor. Ünlü Ekonomist “Getirisi çok artacak” sözleriyle yatırımcıları heyecanlandırdı. Elinde parası bulunan yatırım yapmak için o aracı düşünmeye başladı. İşte tüm detaylar…

Ünlü ekonomist Mert Başaran, yatırım tavsiyeleri ile gündemde yer almaya devam ediyor. İsrail ve İran arasındaki gerilimin artması ile birlikte milyonlarca yatırımcı da büyük kayıplarla karşı karşıya kaldı. Bu durum panik satışlarını beraberinde getirirken piyasalarda sert düşüş yaşanıyor. Bitcoin üzerinden yaşanan sert düşüş altcoinlerde etkisini gösterirken uzman isim artış yaşayacak o aracı açıkladı. İşte tüm detaylar…

MİLYON DOLARLAR BUHAR OLDU

Bitcoin 74 bin dolar ile tarihi zirveyi yaşarken Savaş sürecinin ardından ani bir düşüş yaşayarak 60 bin dolar seviyelerine geriledi. Bu düşüş pek çok Kripto yatırımcısını zarara uğratırken sosyal medyada 1 milyon dolarlık yatırım yapan bir kişinin tüm bakiyesinin sıfırlandığına dair yaptığı paylaşımlarda dikkat çekti. Savaş krizi yatırımcıları etkilerken ilerleyen süreçte neler yaşanacağına dair açıklamalarda ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan geldi.

mert-basaran.jpg

ÇOK HIZLI DÜŞÜŞ YAŞANDI

Bitcoin ve diğer coinlerde çok hızlı bir düşüş yaşandığını dikkat çeken Başaran, oradan bir tepki yaparak toparlanma süreci yaşanabileceğini belirtti. Altında da aynı durumun yaşandığına dikkat çeken Başaran, “Ondan sonra olay büyümezse, o da biraz sakinler. Borsada da açılışta belki bir düşüş olursa olur ama çok büyük bir etkisi olmadan olay toparlar. Dolayısıyla panik olacak bir şey olmaz” dedi.

altin-2.jpg

EN İYİ SENARYO BELLİ OLDU

İsrail İran arasındaki gerilim tırmanırken bölgede bulunan diğer ülkelerinde savaşa katılmasının yatırımları nasıl etkileyeceğini açıklayan Başaran, içlerinde en karlı yatırımın altın olabileceğini belirtti. Mert Başaran, “O zaman tabii borsada düşüş olur. Borsalar çok düşer, aynı şekilde altın çok çıkar, kriptolar çok düşer vesaire böyle kötü kötü senaryolar olabilir” sözlerini dile getirdi.

NOT: Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN