Ekpe Udoh Fenerbahçe Doğuş’tan ayrıldı

Ekpe Udoh Fenerbahçe Doğuş’tan ayrıldı

Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Doğuş'ta taraftarları üzen bir ayrılık daha... Taraftarların sevgilisi olan Bogdanovic'ten sonra Ekpe Udoh da NBA'e gitti.

Fenerbahçe Doğuş'un Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic NBA takımlarından Sacremento Kings'e transfer olmasının ardından bir ayrılık daha yaşandı.

Sarı-Lacivertliler'in başarılı savunmacısı ve şampiyonlukta çok önemli pay sahibi Ekpe Udoh NBA takımlarından Utah Jazz'a transfer oldu. NBA ekibi Ekpe Udoh'a iki yıllığı için 6.5 milyon Dolar verecek.

Yunan SDNA kaynaklı haberde 30 yaşındaki oyuncunun takımla anlaştığı belirtilirken, Udoh, Golden State Warriors tarafından 2010 Draftı’nda 6. sırada seçilip NBA’de daha önce Milwaukee Bucks ve Los Angeles Clippers’ta boy gösterdi.

Özellikle savunmada gösterdiği performansıyla pota altında rakiplerin korkulu rüyası haline gelen oyuncu, bu sezon Turkish Airlines EuroLeague’de 12.6 sayı, 5.1 ribaund, 1.3 asist ve 2.3 blok rakamlarıyla mücadele etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN