Elçin Sangu’nun en büyük hayali Ferhan Özpetek filminde oynamak

Elçin Sangu’nun en büyük hayali Ferhan Özpetek filminde oynamak

Kiralık Aşk dizisinde birlikte rol aldığı Barış Arduç ile güzel bir enerji yakalayan Elçin Sangu, son dönemlerde dikkat çekmeye devam ediyor. Elçin Sangu’nun en büyük hayali Ferzan Özpetek filminde rol almak.

Kanal D’nin sevilen dizisi Kiralık Aşk’ta Defne karakterine hayat veren Elçin Sangu, Ferzan Özpetek'le aynı projede yer almak istiyor.

Rol aldıüğı dizide 'Defne' karakterine hayat veren güzel oyuncu, mesleki kariyerindeki en büyük hayalini de itiraf etmekten kaçınmadı.

Oyuncu, bugünlerde yeni filmi için Tuba Büyüküstün'le çalışmaya hazırlanan Ferzan Özpetek'le aynı projede yer almak istediğini söyledi.

Genç oyuncu İtalya'da yaşayan ünlü yönetmenle bu idealini gerçekleştirdiği zaman oldukça mutlu olacağının altını çizdi.

Ferzan Özpetek'in yeni filmi, Türkiye’ye annesini ziyarete gelen, ancak 1 ay kalan bir yönetmenin hikâyesini anlatıyor. Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, yeni filmi 'Rosso İstanbul' için Tuğba Büyüküstün ve Matt Dillon'ın ardından Josh Hartnett ile anlaşmıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN