Emre Kınay'dan eski eşine sert gönderme

Emre Kınay'dan eski eşine sert gönderme

Kariyerinde 25 yılı geride bırakan Emre Kınay, podyumdan ekrana geçiş yapan isimlere gönderme yaptı: ‘Model olup da oyunculuk konusunda iyi olan bir isim tanımıyorum’

Emre Kınay, 'Nihayet Bitti' isimli tiyatro oyunundaki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne aday oldu. Oyunculuk kariyerinde 25 yılı geride bıraktığını söyleyen Kınay, "Afife'de 5. adaylığım. Daha önce de 1 kere ödül almıştım" dedi. Başarılı oyuncu, Best Model ve güzellik yarışmaları sayesinde tanınıp oyunculuğa geçiş yapan isimler hatırlatılınca polemik yaratacak sözler sarf etti. "Güzellik bir yere kadar önemli" diyerek sözlerine başlayan Emre Kınay, ekledi:

ESKİ EŞİ DE MODELDİ

Kınay'ın mankenlikten oyunculuğa geçiş yapanlarla ilgili bu sözleri akıllara birçok ünlüyü getirdi. Azra Akın, Cansu Dere, Ahu Yağtu, Tuba Ünsal, Sedef Avcı, Deniz Akkaya ve Sema Şimşek, podyumlardan ekrana transfer olan sadece birkaç isim. Emre Kınay'ın gönderme yaptığı bir diğer kişinin ise eski eşi Emine Ün olarak değerlendirildi. Modellikten oyunculuğa geçen Ün, ikinci evliliğini yapınca ekrana veda etmişti.

2000 yılında Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. Güzeli seçilen Cansu Dere de uzun süre boy gösterdiği podyumlara veda edip oyunculuğu seçenlerden. Arkeoloji mezunu olan Dere, ekranlarda boy göstermeye başladıktan kısa bir süre sonra birçok model gibi oyunculuk eğitimi almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN