Emre Mor Fenerbahçe'ye kiralanıyor

Emre Mor Fenerbahçe'ye kiralanıyor

Alman devi Dortmund’un , Emre Mor, Mikel Merino ve Reimann’ı kamp dönemi bittikten sonra kiralık olarak gönderileceği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin söz aldığı, Emre'nin menajeri Muzzy Özcan'ın, "Türkiye'ye gelirse gideceği yer belli" dediği Emre Mor için son iddia İsviçre'den geldi.

SRF Sport kanalı, Borussia Dortmund'un Asya kampından sonra Emre Mor, Mikel Merino ve Reimann'ın kiralık olarak gönderileceği ileri sürüldü.

Dortmund kampının Temmuz sonunda biteceği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin kiralama konusunda 19 yaşındaki yıldızın kulübü ile 500 bin Euro'ya (2 milyon TL) el sıkıştığı, transferin Temmuz sonunda biteceği gelen haberler arasında. Emre Mor geçen yıl yakaladığı çıkışla Nordsjaelland'dan A Milli Takım'a seçilmiş, yaz döneminde ise Alman devi Dortmund'a transfer olmuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN