Engin Altan Düzyatan eşi ve oğluyla birlikte tatile çıktı- Engin Altan Düzyatan kim?

Engin Altan Düzyatan eşi ve oğluyla birlikte tatile çıktı- Engin Altan Düzyatan kim?

Oyuncu Engin Altan Düzyatan eşi Neslişah Alkoçlar ve sekiz aylık oğulları Emir ailecek tatile çıktı. Küçük aile hayranlarının bekleyişlerine karşılık vermeyerek oğullarının yüzünü göstermedi. Engin Altan Düzyatan kim?

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ve 8 aylık oğlu Emir'le şu sıralar Marmaris'te enerji depoluyor. Minik oğullarını kameralardan uzak tutmaya özen gösteren çift, tatilde de bu kuralı bozmuyor.

Önceki gün eşiyle oğlunun objektifine poz veren Neslişah Alkoçlar, bu kareyi Instagram'da yayınladı. Minik oğullarının yüzünü yine göstermeyen ikiliye takipçilerinden "Artık Emir'i görmek istiyoruz" diye yorum yağdı.  

16-08/16/engin.jpg

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİM?

Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2001 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış, ayrıca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır.

Düzyatan, Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet gibi televizyon dizilerinin yanı sıra Cennet, Romantik KOmedi 1 ve 2, Bir Avuç Deniz, New York'ta 5 Minare, Anadolu Kartalları, Bu İŞte Bir Yalnızlık Var gibi birçok yapımda yer alan sanatçı Ayrıca 1 Milyon Canlı Para isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır. 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. Halen TRT 1'de yayınlanmakta olan Diriliş: Ertuğrul adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır. 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlenmiş olup Emir Aras adında bir çocuk babasıdır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN