Enkazdan 7 aylık bebek kurtarıldı

Enkazdan 7 aylık bebek kurtarıldı

İtalya'da 4 şiddetindeki depremde en az iki kişi hayatını kaybederken, ekiplerin enkaz altından sağ çıkardığı yedi aylık bebek ise dünyada manşet oldu.

İtalya'nın Napoli açıklarında bulunan Ischia Adası'nda meydana gelen 4 büyüklüğündeki deprem çok sayıda can aldı.  Depremde ilk belirlemelere göre enkaz altında kalan iki kişi yaşamını yitirdi.

Reuters haber ajansı, deprem sırasında ada sakinleri ve turistlerin panikle dar sokaklara fırladığını ve kaçtığını bildiriyor.

7 AYLIK BEBEK KURTARILDI

Çok sayıda binanın yerle bir olduğu Ischia Adası'nda kurtarma ekipleri enkaz altında kalanları çıkarmaya çalışıyor. Napoli'den bölgeye sevk edilen ekipler, yedi aylık bir bebeği kurtardı.

Yerel medya, halen enkaz altında hayatta kalanlar olduğunu ve ekiplerin zamana karşı yarıştığını aktarıyor. Hastanelere taşınan yaralıların sayısı ise, en az 40.

17-08/22/bebek.Jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN