Erdoğan: Afrin Harekatı'nda 1595 terörist etkisiz hale getirildi

Erdoğan: Afrin Harekatı'nda 1595 terörist etkisiz hale getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Eskişehir 6. Olağan İl Kongresi'nde Afrin'de 1595 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir 6. Olağan İl Kongresi için geldiği şehirde kongre salonu önünde halka sesledi. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Şu anda Afrin yolunda olanlara Allah'tan yardımlar diliyorum. Büyük bir mücadele... Sabah itibariyle 1595 terörist etkisiz hale getirildi. Bu yolda inanarak yürüyoruz, müjdeye doğru koşuyoruz. Allah'ın izni ile zafer her an daha yakın. Bu teröristler karşısında inançlı Mehmet'imiz bu imanlı milletimizin dualarıyla zaferi kucaklayacak.

Şimdi size bir müjde vereceğim. Bazıları anlamaz, varsın anlamasınlar. Bizim Rabia'mızda tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan var.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN