Erdoğan: Bize dokunan hesabını iyi yapsın, dersini alır

Erdoğan: Bize dokunan hesabını iyi yapsın, dersini alır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir Tire'deki açılış töreninde "Bize kimse diplomasi dersi vermesin, biz dersimizi biliyoruz. Canımız acıyor ama bize dokunan hesabını iyi yapsın, karşılığını alır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir Tire'deki açılış töreninde halka hitap etti.

İşte o konuşmadan satır başları

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Günümüz kutlu, geleceğimiz aydınlık olsun. Biz bugüne kadar hiçbir gücün karşısında eğilmedik.Terör belasına karşı yola devam edeceğiz. İstedikleri kadar terör estirsinler bu milleti bölemeyecekler.

BUNLAR NE AKILSIZ İNSANLAR

Bakınız, İstanbul'da bir terör eylemi oldu, Kayseri'de bir terör eylemi oldu, Rusya büyükelçisine bir suikast düzenlendi, El-Bab'da 16 şehidimiz var. Biz bir ölür, bin diriliriz. El-Bab'da bini aşkın DEAŞ'lı öldürüldü. Bizim dünyayı kurtarmak gibi bir derdimiz yok ama benim Kilis'ime saldıranlarla hesabım var. Bunlar ne akılsız insanlar ya, benim 56 vatandaşım şehit ediliyor, utanmadan, sıkılmadan dünyayı biz mi kurtaracağız diyorlar.

BİZE DOKUNAN KARŞILIĞINI ALIR

Bize dokunan hesabını iyi yapsın, dersini alır. Canımız acıyor farkındayız ama onlara da gereğini yaparız.
 
Diyorlar ki 'Bu işin bir diplomatik yanının olması lazım.' Olmadığını kim söylüyor sana? Biz çevrede, koalisyon güçleriyle beraber çalışıyoruz, Rusya ile aynı şekilde, İran'la aynı şekilde, bütün bunlarla görüşmek suretiyle bir taraftan da bunu yapıyoruz. Aynı şekilde Suudi Arabistan, Katar, bütün bunlarla görüşerek bu çalışmaları sürdürüyoruz. Bize kimse diplomasi dersi vermesin. Biz dersimizi iyi biliyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla yola devam edeceğiz."
 
 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN