Erdoğan: IŞİD kanserini vücuttan atmak biz Müslümanların görevi

Erdoğan: IŞİD kanserini vücuttan atmak biz Müslümanların görevi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'yi de yakından ilgilendiren dış politikadaki gelişmeleri Twitter'dan değerlendirdi. Terör örgütü IŞİD'i kanser hücresine benzeten Erdoğan öncelikli görevin Müslümanlarda olduğunu söyledi.

[Karar]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Orta Doğu'da yaşanan gelişmeleri sosyal medya sitesi Twitter üzerinden paylaştığı mesajlarla değerlendirdi. Erdoğan, terör örgütü IŞİD'i kanser hücreleri olarak nitelerken, "bunları söküp atmak öncelikle Müslümanlar olarak bizlerin görevidir" dedi.

Erdoğan paylaştığı mesajlar

Müslümanlar olarak, beka mücadelesi verdiğimiz ağır bir imtihandan geçiyoruz. Barış dini İslam’ı kendi kirli emelleri için kullanan bir avuç cinayet şebekesi, her gün masum insanları, en başta Müslümanları katlediyor. 

"Kanser hücrelerini atmak bizim görevimiz"

Adına DAİŞ, El Kaide, Boko Haram, El Şebab denilen bu karanlık yapılar, İslam dünyasının tanzimine figüranlık yapıyorlar. 1400 Yıllık İslam geleneğini yok etmek isteyen bu kanser hücrelerini vücuttan söküp atmak, öncelikle Müslümanlar olarak bizlerin görevidir.

15-11/25/gskel_1448467960_8281.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN