Erdoğan: Kılıçdaroğlu bu hamlesinin bedelini ödeyecek

Erdoğan: Kılıçdaroğlu bu hamlesinin bedelini ödeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili "Bu hamlesini bedelini ödeyecek" dedi. Erdoğan Rıza Sarraf davası konusunda ise "Biz doğru olanı yaptık. ABD yaptırımlarını ihlal etmedik" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle parti genel merkezinde bir araya geldi.

Toplantıya Adıyaman, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Bartın, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Giresun, Iğdır, Kırıkkale, Konya, Trabzon, Mersin, Zonguldak illerindeki AK Parti vekillerinden 51 kişi katıldı. Toplantıda Başbakan Binali Yıldırım ile AK Parti Grup Başkanvekilleri de bulundu. Toplantıda 21 vekil söz aldı.  Vekillere Rıza  Sarraf  davası ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyal ilgili açıklamalarda bulundu. 

'BİZ DOĞRU OLANI YAPTIK' 

Sarraf davası ile ilgili  Erdoğan, "Davadan ne çıkarsa çıksın biz doğru olanı yaptık. Ambargoyu ihlal etmedik. Biz ABD'ye bu yönde taahhütte bulunmadık. Dünya ABD'den ibaret değil. Bizim İran ile ticari ve enerji konularında ilişkimiz var" dedi. 

'BEDELİNİ ÖDEYECEK'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili de konuşan Erdoğan "Bu hamlesinin bedelini ödeyecek" diye konuştu.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN