Erdoğan'dan erken seçim açıklaması: Gündemimizde yok

Erdoğan'dan erken seçim açıklaması: Gündemimizde yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerde artan 'erken seçim' iddiaları hakkında net konuştu. Erdoğan "Şu anda erken seçim gündemimizde yok" dedi. Erdoğan, Melih Gökçek'in istifa edeceğini açıklamasının ardından yerine kimin geleceğine ilişkin istişare halinde olduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan'a sorulan 'erken seçim' iddialarına ilişkin 'şu anda serken seçim gündemimizde yok' dedi. 

GÖKÇEK'İN YERİNE KİM GELECEK?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceğini açıklamasının ardından yerine kimin geleceğine ilişkin açıklama yapan Erdoğan, "İstişareler devam edecek. İstanbul'da da toplantılar, istişareler yapıldı" dedi.

İLÇE BELEDİYELERİNDE DEĞİŞİM İDDİASI

İstanbul’da referandumda “hayır” çıkan ilçelerde değişiklik olabileceği yönündeki iddiaya da cevap veren Erdoğan, “Bunların hepsi gelişmelere göre atılacak adımlardır. Şu anda öyle bir şey yok, ama olmaz diye bir şey de yok. Bütün mesele başarıya kilitlenmektir, başarı için ne gerekiyorsa yaparız” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN