Erdoğan'dan Süleyman Soylu açıklaması: Ahlaksız trollerin vasıtasıyla yapılanlar rahatsız ediyor

Erdoğan'dan Süleyman Soylu açıklaması: Ahlaksız trollerin vasıtasıyla yapılanlar rahatsız ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa edeceği iddialarıyla ile ilgili açıklama yaptı. Erdoğan "Ahlaksız trollerin vasıtasıyla yapılanlar rahatsız ediyor'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'e hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı'nda açıklama yaptı. İçişleri Bakanı Suleyman Soylu'yla ilgili iddialara cevap veren Erdoğan, ''Arkadaşımızın istifası söz konusu değil'' dedi.

AHLAKSIZ TROLLER

Bu söylenenler veya bu biraz belki ifadem ağır olacak ama ahlaksız troller vasıtayısla yapılanlar bizleri rahatsız etmektedir. İçişleri Bakanımızın konuşmasında belli bir yerinde bir duygusallık olabilir ama ben de kendisi ile dün görüştüm, böyle bu trollerin yapmış olduğu açıklamalardaki bu tür kabine vs. bunlarla alakalı hiçbir şey söz konusu dfeğil.. İstifası vs. asla söz konusu değil. Bu trol ahlaksızlıkları ülkemizin kendi içindeki birlikteliğini bozmaya yönelik atılan adımlardır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN