Eser West'in yerine gelecek isim belli oldu

Eser West'in yerine gelecek isim belli oldu

Dün sürpriz şekilde 'Survivor'dan ayrılan Gönüllüler Takımı'ndan Eser West'in yerine gelecek isim belli oldu.

Survivor'da Eser West'in yerine gönüllüler takımına Gözaltı yarışmasının ikincisi Bulut Özdemiroğlu katıldı. Survivor son bölümde ise ünlüler takımından Sabriye ile Çılgın Sedat eleme konseyine kaldı. İşte Survivor'da ilk dünden bugüne yaşananlar ve yarışmacılar hakkında bilinmeyenler...

Survivor son bölümde Acun Ilıcalı, açlığa dayanamadığı için kendi isteğiyle Survivor'dan ayrılan Eser West'in yerine Gözaltı yarışmasının ikincisi Bulut'un gönüllüler takımına katıldığını açıkladı. Bulut; 5 yıldır Survivor olmayı hedeflediğini, şampiyon olarak hayalini gerçekleştirmeye geldiğini söyledi. 

YERİNE BULUT ÖZDEMİROĞLU GELECEK

17-02/19/vwsa.Jpeg

28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğludur.
 
Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı.
 
Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgileniyor.

ESER WEST ÇEKİLDİ

Survivor'ın beşinci haftasında yapılan acil ada konseyinde Eser West'in açlığa dayanamayarak kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldığı açıklandı. West, yeni bölümde arkadaşlarıyla vedalaşarak adaya veda edecek.
 
Acun Ilıcalı Survivor'ın bu akşamki yeni bölümünde Eser West'in yerine yeni bir yarışmacının geleceğini açıkladı. 
 
Yarışmadan ayrılan Eser West şu açıklamayı yaptı: 
 
"Gelmeden önce kafamda büyük soru işareti vardı. Açlığa dayanabilir miyim, alışabilir miyim diye. California’ya gittim, kendimi denedim, üç gün aç kaldım, yapamam dedim. İlk hafta çok zordu, kriz geçirdim, kendimi tanıyamadım. Açlıktan sinir kirizi geçirdim. Sonra savaşmak istiyorum, bu zor günler geçecek dedim. İkinci hafta hastanelik oldum, bunun yanında özlem de vardı. Her şeye uyum sağladım. Pisliğe, parkurdaki zorluklara... Sadece kendi iç dünyamda yaşadığım şeye yenildim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN