Eski Fenerbahçeli Nani Valencia'yı sırtladı

Eski Fenerbahçeli Nani Valencia'yı sırtladı

İspanya La Liga'da geçen hafta ilk galibiyetini alan Valencia, 6. hafta maçında Leganes'i deplasmanda 2-1 mağlup etti. Valencia ile ilk golünü atan Nani, ikinci golün de asistini yaptı.

İspanya Ligi'nde ilk 4 haftasını puansız kapattıktan sonra teknik direktör Pako Ayestaran ile yolları ayıran Valencia, Voro Gonzalez'le çıktığı 2. maçtan da galibiyetle ayrıldı. Valencia, leganes'i deplasmanda 2-1 yenerken; Nani 1 gol attı, diğer golün de asistini yaptı.

Leganes, 21. dakikada Aleşander Szymanowski'nin golüyle 1-0 öne geçti. 34. dakikada skoru eşitleyen isim sezon başında Fenerbahçe'den Valencia'ya transfer olan nani oldu. Nani, Yarasalar'la çıktığı 5. maçında ilk golünü atarken, ilk yarı da 1-1 sona erdi.

İKİNCİ ASİSTİNİ YAPTI

İkinci yarı da gol için bastıran Valencia aradığı gole 52'te Mario Suarez'le ulaştı. Golün asistini yapan Nani, İspanya Ligi'nde 2. asistini yaparken, karşılaşma da Valencia'nın 2-1 galibiyetiyle sona erdi. Bu sonucun ardından Leganes 7 puanda kaldı, Valencia ise puanını 6'ya çıkardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN