ERİAD’ın Rumeli Sohbetlerinde KOSGEB’DEN girişimcilik sunumu

ERİAD’ın Rumeli Sohbetlerinde KOSGEB’DEN girişimcilik sunumu

Eskişehir Rumeli İş Adamları Derneği’nin (ERİAD) düzenlediği “Rumeli Sohbetleri”, girişimcilik konusunda bilgiler veren KOSGEB İl Müdürü Seracettin Özcan’ın katılımı ile gerçekleşti

Girişimcilerin ilgi gösterdiği toplantı öncesi sunumun gerçekleştiği ESOGÜ Sürekli Eğitim Merkezi’nin Müdürü Prof. Dr. Şenol Erdoğmuş, Sürekli Eğitim Merkezi çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Erdoğmuş, “Bu merkez Eskişehir’de iş dünyasına kapılarını açan bir çalışma ortağıdır. Bu merkezden tüm eğitimleriniz konusunda yararlanabilir ve bizden destek alabilirsiniz” dedi.KOSGEB İl Müdürü Seracettin Özcan, Eskişehir’de 9 uzman ile girişimcilere destek sunduklarını belirterek KOSGEB tarafından gerçekleştirilen destekler konusunda ayrıntılı bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. İş dünyasında proje kültürünü geliştirmeyi ana hedef olarak belirlediklerini belirten Özcan, “Büyük projeler gerçekleştirecek işletmeler için proje kültürü önemli. İşletmelerin proje alanında kendilerini geliştirmelerini istiyoruz ve bu alanda proje fikrini adapte edecek destekler veriyoruz” dedi.Sunum sonunda KOSGEB İl Müdürü Seracettin Özcan’a ve ESOGÜ Sürekli Eğitim Merkezi’nin Müdürü Prof. Dr. Şenol Erdoğmuş’a teşekkür eden ERİAD Başkanı İbrahim Durgut, “Destek programları girişimci için yeni fırsatlar sunuyor. Bu alanda proje üretebilen işletmeler oluşturarak Eskişehir’de öncülük yapmak istiyoruz. Yararlı ve aydınlatıcı sunum için teşekkür ediyorum” dedi.

ESKİŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN