Fatih Terim’in hatası Milli Takım’ı galibiyetten etti

Fatih Terim’in hatası Milli Takım’ı galibiyetten etti

A Milli Futbol Takımı Konya’da 2016 Avrupa Şampiyonası Grup eleme maçında Letonya ile 1-1 berabere kalırken, maç sonucunda otoriteler maçın sonunda yediğimiz golle ilgili Fatih Terim’in yönetimini eleştirildi.

[Karar]

Kalemizde gördüğümüz gol sonucunda galibiyetten ve yakaladığı avantajdan olan Ay - Yıldızlı ekibimizde Hollanda maçına doğru Fatih Terim’in son dakikalarda takımı neden daha iyi yönetemediği tartışılmaya başlandı. Neredeyse 90 dakika tek kale oynayan Millilerin golü attıktan sonra Terim tarafından neden hücum yerine savunmayı tercih etmediği ise Hollanda maçına kadar tartışılmaya devam edilecek gibi duruyor. 

Kaleci tercihi tekrardan tartışılmaya başlandı

Fatih Terim'in son zamanlarda Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'i kadroya çağırmayarak onun yerine Volkan Babacan'ı tercih etmesi ve ilk 11'de Babacan'a şans vermesi ise tekrardan tartışmaya açıldı. Babacan'ın uzatmada yediği golü kurtarıp kurtaramayacağı futbol otoritelerince konuşulurken, Demirel kalede olsaydı onu çıkarabilirmiydi sorusunun cevabı ise merak konusu. Öte yandan Hakan Balta'nın Letonya'nın kalemize attığı iki kritik şutta devreye girerek kesmesi ise kazandığımız 1 puanı en azından kurtarmamıza sebep oldu.

Fatih Terim'in mutlak kazanmamız gereken Hollanda maçına nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı ise şimdiden merakla bekleniyor.

Özetlemek gerekirse Fatih Terim'in oyuncu tercihleri maç sonunda oldukça tartışıldı. Terim'in oyuna sürdüğü 11 ve yaptıkları değişikler ise 3 puanın kaybedilmesinde bir başka faktör olarak dikkatlerden kaçmadı.

"Bu sonuç bize yakışmadı"

Terim maç sonu ise defans oyuncularını eleştirdi ve kaybedilen puanları oyuncularında aramayı tercih etti. Üzgün olduğunu belirten Fatih Terim bu sonucun kendisine yakışmadığını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN