Fenerbahçe Basketbol Takımı, Udoh'la sözleşme yeniledi

Fenerbahçe Basketbol Takımı, Udoh'la sözleşme yeniledi

Fenerbahçe Kulübü, basketbolcu Ekpe Udoh ile 1+1 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı. Sarı lacivertliler anlaşmayı resmi sitesinden duyurdu.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, 2015-2016 sezonunda sarı-lacivertli formayı giyen ve gösterdiği performansla Avrupa'nın en değerli uzun oyuncularından biri olarak isminden söz ettiren Ekpe Udoh ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya vardı.

16-07/11/udoh-1468222406.jpg

Power forvet mevkiinde oynayan Udoh, Fenerbahçe forması giydiği 2015-2016 sezonunda 27 Avrupa Ligi ve 37 Basketbol Süper Ligi maçına çıktı. Udoh, Avrupa Ligi'nde yakaladığı 12.6 sayı, 5.1 ribaunt ve 2.3 blok organizasyonun en iyi ikinci beşinde de kendisine yer buldu. Başarılı oyuncu, Basketbol Süper Ligi'nde ise 11.4 sayı, 6.3 ribaunt ve 1.5 blok istatistikleriyle dikkat çekti ve lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN