Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında Volkan Şen'in penaltı pozisyonu tartışma yarattı

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında Volkan Şen'in penaltı pozisyonu tartışma yarattı

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor maçında kazandığı penaltı tepkilere neden oldu. Sosyal medyada penaltı kararıyla ilgili taraflar ikiye bölündü.

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının ilk yarısında sarı lacivertliler iki penaltı golüyle 2-0 öne geçti. Özellikle Volkan Şen'e verilen penaltı kararı büyük tepki topladı.

Deniz Ateş Bitnel'in kararları tepki topladı

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta maçında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçının ilk yarısına hakem Deniz Ateş Bitnel damgasını vurdu. 29. dakikada Volkan Şen'e verilen penaltı kararı özellikle sosyal medya ve birçok hakem hocasının tepkisini çekti.

Rıdvan Dilmen: İlk pozisyon penaltı değil

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'ye verilen penaltılarla ilgili "Volkan Şen'in pozisyon penaltı değil. İkinci pozisyon ise net penaltı" yorumunu yaptı.

Ertem Şener: 2'isi de penaltı

Spor spikeri Ertem Şener "2'isi de penaltı! ilk penaltıda Volkan'ın ayağına net darbe var. 2.sinde ise el var ve Ç.Rize'ye avantaj sağlıyor, net penaltı" dedi.

Nihat Kahveci: Hakem şaka yaptı

Eski Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, Volkan Şen'e çalınan penaltı düdüğünün ardından "Hakem saka yapti... Kaç kişi penalti der bu pozisyona.." diyerek maçın hakemini eleştirdi.

Ahmet Dursun: Ayıp

Eski Beşiktaşlı Ahmet Dursun da, "BOLE PENALTI VERILIRMI?AYIP!!!, Bu hakemlerle bu lig nasil bitecek bilmem ama...SAMPIYON BESIKTAS" yorumunda bulundu.

Ahmet Çakar: Yeni bir rezillik

Spor yorumcusu Ahmet Çakar ise "İşte Türk hakemleri işte yeni bir rezillik bu penaltıyı veren hakem nasıl bir ruh halindedir bilemiyorum. Maçın hakemi Bitnel bir seri katil gibi seri penaltılar uyduruyor ve Türk hakemliğinin fişi çekiliyor" dedi.

Bülent Yavuz: 1. penaltı kesinlikle doğru değildi

Eski Hakem Bülent Yavuz penaltı kararlarıyla ilgili, "1. penaltı kesinlikle doğru değildi. Volkan Şen takılarak düşüyor, Rizeli oyuncunun hiçbir günahı yoktu. 2. penaltı kabul edelim ki doğru bir karardı çünkü Rizeli Sercan'ın eli oldukça açıktı. Çarpma olarak görülse de bu bir alan genişletmeydi. Haliyle hakemin kararı doğruydu. 3. penaltıya gelince... Bu rizespor lehineydi. Rizesporlu oyuncu Deniz, ceza alanı içerisinde ve uzak köşede topu kontrol etmeye çalışırken Volkan son derece acemi bir hareketle oyuncunun üzerine çıktı. Haliyle hakeme de sadece beyaz noktayı göstermek kaldı." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN