Fenerbahçe-Kayserispor maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe-Kayserispor maçı muhtemel 11'leri

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, yine ilk maçta puanla tanışamayan Kayserispor'u Kadıköy'de ağırlayacak. Fenerbahçe-Kayserispor maçı canlı anlatımla Karar.com adresinde olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında saat 21.45'te başlayacak maçı, hakem Serkan Çınar yönetecek.

Mücadeleyi Lig TV naklen yayınlayacak.

FENERBAHÇE İLK GALİBİYETİNİ HEDEFLİYOR

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında konuk edeceği Kayserispor'u yenerek, ligdeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Süper Lig'e geçen hafta Medipol Başakşehir karşısında aldığı 1-0'lık yenilgiyle başlayan sarı-lacivertliler, hafta için UEFA Avrupa Ligi'nde Grasshoppers'ı eleyip gruplara kalarak moral kazandı.

Bu sezon ligde seyircisi önünde ilk maçına çıkacak Fenerbahçe, rakibi karşısında puan kaybı yaşamak istemiyor.

KAYSERİSPOR DA İLK PUANLARININ PEŞİNDE

Teknik direktör Hakan Kutlu yönetimindeki Kayserispor ise ilk hafta sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-0 kaybetti. Kayserispor da sezonun ilk puanlarını Kadıköy deplasmanında arayacak.

FENERBAHÇE'NİN DEV KADIKÖY SERİSİ

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Kadıköy'de 23 maçtır kaybetmiyor.

Geçen sezon sahasında maç kaybetmeyen Fenerbahçe, Ülker Stadı'ndaki son 23 lig maçında 19 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler, en son 2014-2015 sezonunda 23 Şubat 2015'te Akhisar Belediyespor'a 2-1 kaybetmişti.

Öte yandan Fenerbahçe, seyircisi önünde oynadığı son 27 maçta da yenilmedi. Sarı-lacivertliler lig, kupa ve Avrupa'da Kadıköy'de oynadığı son 27 maçta 23 galibiyet ve 4 beraberlik yaşadı.

MEHMET TOPAL CEZALI

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Topal, kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Geçen hafta Medipol Başakşehir maçında kırmızı kart gören Mehmet, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 2 maç ceza almıştı. Mehmet, cezasının ilkini Kayserispor karşısında çekecek.

FENERBAHÇE, KAYSERİSPOR'A ŞANS TANIMIYOR

Fenerbahçe ile Kayserispor, lig tarihinde 41. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 40 maçta Fenerbahçe 27, Kayserispor 5 galibiyet aldı, 8 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerin 89 golüne, sarı-kırmızılılar 34 golle karşılık verdi.

Geçen sezonki her iki maçı da Fenerbahçe 1-0 kazandı. Kayserispor, Fenerbahçe ile Süper Lig'de yaptığı son 9 maçı kazanamadı. Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 2010-2011 sezonunda evinde 2-0'lık sonuçla alan sarı-kırmızılı ekip, daha sonraki 9 maçtan 8'ini yitirdi, birinde berabere kaldı, 3 puana ulaşamadı.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gregory van der Wiel
Simon Kjaer
Martin Skrtel
Hasan Ali Kaldırım
Roman Neustadter
Ozan Tufan
Alper Potuk
Miroslav Stoch
Emmanuel Emenike
Robin van Persie

KAYSERİSPOR
Ali Ahamada
Erkam Resmen
Jean-Armel Kana-Bıyık
Larrys Mabiala
Ufuk Budak
Samba Sow
Srdjan Mihajlovic
Deniz Türüç
Umut Sönmez
Prejuce Nakoulma
Welliton

SAAT: 21.45
STAT: ÜLKER
HAKEM: SERKAN ÇINAR
YAYIN: LİG TV - Karar.com

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN