Fenerbahçe Lens'ten vazgeçti

Fenerbahçe Lens'ten vazgeçti

Fenerbahçe yönetimi Hollandalı yıldız Jeremain Lens’i transfer etmekten vazgeçti. Bunun en önemli sebebi ise Hollandalı futbolcunun maliyeti...

Hollandalı yıldız futbolcu Lens, Fenerbahçe’den yıllık 4 milyon euro ücret talep etti. Bunun yanısıra futbolcunun kulübü Sunderland ise 10 milyon eurodan başladığı pazarlıklarda en son 8 milyona indi. Lens’in bu yüksek maliyetinin yanısıra Teknik Direktör Aykut Kocaman da oyuncu için çok olumlu rapor vermedi. Kocaman bu fiyatlara daha etkili bir ismin alınabileceğini belirtti.

Skorer'de yer alan haberde, Sarı-lacivertli yöneticiler Beşiktaş’ın futbolcuya olan ilgisi içinse “Lens’e 4 milyon euro vereceklerse alsınlar” ifadelerini kullandılar.

Takımın en önemli ismi olsa da Hollandalı futbolcu Fenerbahçe’de birçok isimden daha az ücret alıyordu. Van Persie, Kjaer, Skrtel gibi oyuncularr Lens’ten daha fazla kazanıyordu. Bu sezonki performansı sonrası da Lens ücretine zam istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN