Fenerbahçe'de isyan çıktı

Fenerbahçe'de isyan çıktı

Ali Koç’un İstanbul’a otobüsle dönme cezası vermesi, ortalığı karıştırdı. Yabancı futbolcular, neye uğradıklarını şaşırdı. “Tek suçlu biz miyiz? Bir sonraki yenilginin cezası ne olacak!” sözleriyle isyan eden yabancılar, menajerlerini çağırdı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre tarihinin en kötü sezonunu geçiren Sarı- Lacivertliler’de ortalık iyice karıştı. Başkan Ali Koç, yenilginin ardından takıma İstanbul’a otobüsle dönme cezası verdi.

4 SAATTE GİTTİLER

Bunun üzerine sportif direktör Damien Comolli ve teknik patron Erwin Koeman’ın da içerisinde bulunduğu takım otobüsü, yaklaşık 4 saatlik bir yolculuğun ardından Samandıra’ya vardı. Ancak başkanın verdiği bu ceza, özellikle yabancı futbolcuları çileden çıkarttı. Ne olursa olsun böyle bir muameleyi hak etmediklerini savunan yabancı yıldızlar, “Bu kötü tablonun tek sorumlusu biz miyiz? Bir sonraki yenilgide cezamız ne olacak! Her maça bunu düşünerek mi çıkalım?” sözleriyle tepkilerini ortaya koydu.

AYRILIK KARARI

İddiaya göre Skrtel, Benzia, Neustadter gibi isimler; ara transfer döneminde takımdan ayrılma kararı aldı. Bu nedenle menacerlerini İstanbul’a çağırdı. Yerli futbolcuların ise ‘otobüs cezası’ karşısında sessiz kaldıkları kaydedildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN