Fenerbahçe'den Lens misillemesi

Fenerbahçe'den Lens misillemesi

Beşiktaş'ın Jeremain Lens'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmasına Fenerbahçe'den karşı atak geldi. Sarı-Lacivertlilerin, sezonu kiralık olarak Siyah-Beyazlılar takımda geçiren Vincent Aboubakar'ın bonservisini almak için kulübü Porto'yla anlaşmada son noktaya geldiği öne sürüldü.

Sarı-Lacivertliler önümüzdeki sezon yeni bir teknik direktör ve yeni oyunculardan oluşan bir takım kurmak için düğmeye bastı. Bu sezon futbolda 3 kulvarda da beklentilerin altında kalan ve gelecek yıl bütün bunları unutturmak isteyen Fenerbahçe yönetimi ilk iş olarak da Aykut Kocaman'ın da onay verdiği iddia edilen golcü futbolcu Vincent Aboubakar transferinde büyük yol katetti.

Bonservisi Porto'da bulunan ve sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Kamerunlu yıldız için Fenerbahçe resmen talip oldu. Kanarya'nın Kamerunlu golcüye yıllık 3.5 milyon Euro ve maç başı 10 bin euro önerdiği öne sürüldü. Sarı-Lacivertlilerin bu hamlesi sonrasında Siyah Beyazlıların da tüm transfer planları altüst oldu. Kara Kartal'ın elindeki kiralık sözleşmesinde 10 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. Fenerbahçe'nin devreye girmesinin ardından bu transferi düşük maliyetle bitirmeyi hedefleyen Beşiktaş'ın hayalleri de suya düştü.

Vincent Aboubakar'ın takımda kalmasından yana olduklarını söyleyen Beşiktaş Başkanı, "Çok ısrarcı değiliz. Aboubakar'a bu sezon gördüğü kırmızı kartlar ve Afrika Kupası'ndan geç dönmesi nedeniyle çok kızdım" şeklinde konuştu. Lens ile de ilgilendiklerini ama ısrarcı olmadıklarını söyleyen Fikret Orman, "Lens'i önceden de takip ediyorduk, geçen sene de alacaktık. Bu sene bakacağız artık. Olabilir, ısrarcı değiliz" dedi.

Öte yandan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrolarında oynattığı ve önümüzdeki sezon transfer etmek için kulübüyle temasa geçtiği Jeremain Lens için karşı atağa geçti. Kanarya'nın yıllık 2.7 milyon euro önerdiği Lens'e Kartal yıllık 3.3 milyon euro teklif ederek transferi bitirmeyi planlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN