Fenerbahçeli eski futbolcu Önder Turacı'ya bıçaklı saldırı!

Fenerbahçeli eski futbolcu Önder Turacı'ya bıçaklı saldırı!

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Önder Turacı'ya, eski eşinin erkek kardeşi tarafından bıçaklı saldırı düzenlendi. Tedavi altına alınan Turacı'nın durumunun ciddi olduğu belirtiliyor...

Belçika 3. Lig takımlarından Sporting Hasselt takımında forma giyen, bir dönem Fenerbahçe'nin ve milli takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Önder Turacı'nın eski eşinden olan çocuğuyla alakalı yaşadığı problemden dolayı bıçaklandığı ifade edildi.

Milliyet'te yer alan habere göre; olay şu şekilde gelişti:

Kavga, futbolcunun eski eşiyle tartışması sonucunda meydana geldi. İkilinin tartışmalarının nedeni çocuklarının bakımı üzerineydi. Kadının telefonuna sarılarak abisi ve kuzenini araması ortalığı karıştırdı. Kadının eşi ile Önder Turacı arasında kavga çıktı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Eski eşinin erkek kardeşi futbolcuyu karnından ve bacağından olmak üzere iki kez bıçakladı. 4 kez Türkiye A Milli Takımı forması da giyen 35 yaşındaki futbolcunun tedavi altına alındığı bildirildi.

Turacı'nın sağlık durumunun ciddi olduğu ifade edildi.

16-10/06/6977.jpg

KAYSERİSPOR'DA DA FORMA GİYMİŞTİ

Fenerbahçe'nin ardından Kayserispor, Göztepe, Sarıyer, Şanlıurfaspor ve Antalyaspor'da forma giyen deneyimli savunmacı, ardından Hasselt takımında forma giymiş, son olarak Seraing'de görev alıyordu.

ÖNDER TURACI KİMDİR?

Erzincan'ın Kemah İlçesi'nden Belçika'ya göç eden bir Türk işçi ailenin çocuğu olarak 1981 yılında Liege kentinde dünya'ya geldi. Futbola Tilleur Liege kulübünde başladı. 1998-2016 yılları arasındaki profesyonel kariyerinde Standard Liege, CS Vise, La Louviere, Fenerbahçe, Kayserispor, Göztepe, Sarıyer, Şanlıurfaspor, Antalyaspor ve KSK Hasselt takımlarında oynadı. U21 seviyesine kadar Belçika milli takımlarının formasını giydi. A Milli Takım için Türkiye'yi seçti. 3 kez ay yıldızlı ekibimizin formasını giydi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN