Fenerbahçeli futbolcular Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'den Beşiktaş'a transfer açıklaması

Fenerbahçeli futbolcular Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'den Beşiktaş'a transfer açıklaması

Fenerbahçe'nin iki milli futbolcusu Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, Beşiktaş'a transfer olacakları iddialarına yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin iki yıldızı Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, gerek yazılı gerekse görsel medyada, "Beşiktaş'a gidiyorlar" şeklindeki habere tepki gösterdiler.

Fanatik'in haberine göre; milli ikili, "Biz şu ana kadar hiç kimse ile görüşmedik. Rakiplerimiz bu asılsız haberleri ortaya atıp, dikkat dağıtıyorlar. Fenerbahçe kulübü çıkıp, 'Biz bu oyuncularla görüşmeyeceğiz. Anlaşmak istemiyoruz" diyene kadar bekleyeceğiz. Kulübümüzün yapacağı açıklama olumlu ya da olumsuz, ondan sonra transfer konusunu gündeme getireceğiz" ifadesini kullandılar.

16-04/16/aziz-yldrmn-kritik-karar3cefec86c6abc282a83c-1460824001.jpg

CANER İÇİN GÖZLER PAZARTESİ'YE ÇEVRİLDİ

Galatasaray maçı öncesi gelişen olaylar nedeniyle kadro dışı kalan Caner Erkin, önceki gün özür dilemiş ancak, bu durum kabul görmemişti. Sessiz bir bekleyiş içine giren milli oyuncu için yönetimden çıkan kararı pazartesi günü Başkan Aziz Yıldırım'ın, Ülker Stadyumu 1907 tribününde saat 13.00'te yapacağı basın toplantısında açıklaması bekleniyor.

16-04/16/canererkin_mehmetopal1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN