Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanan Nani'den açıklama

Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanan Nani'den açıklama

EURO 2016'da çeyrek finale çıkan Portekiz'in yıldızı Luis Nani basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani, EURO 2016'da gösterdiği performansla alkış topluyor. Valencia'nın, 8.5 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeyi kabul ettiği öğrenilirken Nani ile İspanyol kulüp arasında küçük pürüzlerin kaldığı belirtilirken 30 Haziran'a kadar bu anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

'GELECEĞİMLE İLGİLİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM'

EURO 2016 çeyrek finalinde Polonya ile eşleşen Portekiz'de Luis Nani basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Transferi hakkında sorulara yanıt vermeyen Luis Nani, "Portekiz Milli Takımı ile önümüzde harika bir hedef var ve kendi geleceğimden çok şu anda takımı düşünmek zorundayım. Transferimle ilgili konuşmak istemiyorum" dedi.

16-06/28/resimid_3436023.jpg

Portekiz'in turnuvada gösterdikleri performansla 2004 Yunanistan'a benzetilmesini ve eleştirilmesini doğru bulmadığını söyleyen Nani; "Bunu kabul etmiyorum. Oynadığımız maçlarda girdiğimiz pozisyonları herkes gördü. Macaristan maçında attığımız golleri ve oynadığımız oyunu da tüm dünya izledi. Her maç aynı oyunu oynamayabilirsiniz ama genel olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum." diye konuştu.

'MİLLİ TAKIMDA EN GÜZEL ANIM'

Çeyrek finale çıkmalarının milli takımda yaşadığı en güzel olay olduğunu söyleyen Nani; "Harika bir takımımız var. Takım içinde arkadaşlık çok yüksek. Hepimizin hedefi ortak ve bu hedef yolunda daha güçlü olmak için çalışıyoruz. Daha ileri gitmek için gereken şeylere sahibiz." dedi.

16-06/28/resimid_3571260.jpg

'BU EŞLEŞMEDE FAVORİ YOK'

Çeyrek finaldeki rakip Polonya ile ilgili de konuşan Nani; "Bu eşleşmede favori yok. Polonya'nın çok iyi oyuncuları olduğunu ve genel olarak iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Elimizden gelen en iyi oyunu oynayıp bu maçı kazanmayı deneyeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN