FETÖ'nün AYM içindeki 'yargı imamları' adliyeye sevk edildi

FETÖ'nün AYM içindeki 'yargı imamları' adliyeye sevk edildi

Ankara'da aralarında FETÖ'nün 'yargı imamları'nın da bulunduğu ikisi kadın 18 Anayasa Mahkemesi çalışanı adliyeye sevk edildi. ByLock kullanan şüphelilerden birinin örgütün para transferini yaptığı belirtildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında örgütün yargı imamlarının da bulunduğu Anayasa Mahkemesi çalışanı 18 kişi adliyeye sevk edildi.

SAVCIYA İFADE VERECEKLER

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan, aralarında örgütün "yargı imamları"nın da bulunduğu Anayasa Mahkemesi çalışanı ikisi kadın 18 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından Ankara Adliyesine getirilen şüphelilerin soruşturmayı yürüten savcıya ifade vermeleri bekleniyor.

PİLOT EŞİ DARBEDEN TUTUKLU

Cep telefonlarında terör örgütünün iletişim için kullandığı ByLock uygulaması bulunan şüphelilerden birinin, örgütün para işlerini takip ettiği, farklı hesaplara yüklü miktarda para transfer ettiği belirlendi. Şüphelilerden bir kadının pilot eşinin de darbe girişiminde görev aldığı ve soruşturma kapsamında tutuklu bulunduğu öğrenildi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN