FETÖ'nün Marmaris'teki otel arazisine saklanan 18 ton altın aranıyor

FETÖ'nün Marmaris'teki otel arazisine saklanan 18 ton altın aranıyor

FETÖ’nün kasası olduğu iddia edilen Koza-İpek Grubu'nun kayyum atanan Marmaris’teki Angel’s Peninsula adlı otelinin arazisinde arama yapılıyor. Araziye gömülü 18 ton altın olduğu öne sürülüyor...

FETÖ'nün kasası olduğu iddia edilen Koza-İpek Grubu'nun kayyum atanan Marmaris'teki "Angel's Peninsula" adlı otelinin arazisinde Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü (TKİ) ekip ve ekipmanlarının da yardımıyla 'hazine' aranıyor.

Kayyum atandıktan sonra ismi Angel's Marmaris olarak değiştirilen otelin denize uzanan burun kısmında yapılan arama çalışmaları dolayısıyla, tabelalarla duyurularak bölgeye insan girişi yasaklandı. Yasağın denize konulan şamandıralarla da teknelerin bölgeye yanaşmalarının engellendiği öğrenildi. Aramalar sebebiyle Ankara'dan gönderilen askeri bir ekibin de güvenliği sağladığı bildirildi.

16-09/17/resimid_4495069.jpg

18 TON ALTIN SAKLANDIĞI ÖNE SÜRÜLÜYOR

Geçtiğimiz temmuz ayının başında otelde 18 ton altın saklandığı iddia edilmesi üzerine başlatıldığı belirtilen söz konusu aramalar sırasında, Türk mühendislerince geliştirilen özel bir cihazla, bölgede toprağın altında metal bulunduğu tespit edildiği öğrenildi. Mühendislerin de aralarında bulunduğu ekibin, Kurban Bayramı dolayısıyla ara verdikleri çalışmalarına önümüzdeki pazartesi günü tekrar başlayacakları belirtildi.

1,5 AYDIR KAZI ÇALIŞMASI VAR

Angel's Marmaris'in bulunduğu Turgut Mahallesi sakinleri de yaklaşık 1,5 aydır otelde kazı çalışması yapıldığını yükselen seslerden anladıklarını dile getirdi.

MUĞLA / İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN