Financial Times için satış görüşmeleri yapılıyor

Financial Times için satış görüşmeleri yapılıyor

Dünyada oldukça etkili finans ve ekonomi yayınları arasında olan Financial Times'ın satışı için Pearson’ın Medya İletişim Yöneticisi Hannah Hawkins, FT Grubu’nun potansiyel satışı konusundaki görüşmelerin ileri safhada olduğunu söyledi.

İngiliz medya grubu Pearson, Financial Times (FT) gazetesi için yürütülen satış görüşmelerinde ileri safhaya gelindiği duyurdu.

Satış görüşmeleri ileri safhada

Pearson’ın Medya İletişim Yöneticisi Hannah Hawkins, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Görüşmelerin satışla sonuçlanacağına dair bir kesinlik olmamakla birlikte Pearson, FT Grubu’nun potansiyel satışı konusundaki görüşmelerde ileri safhada olduğunu doğrulamaktadır” ifadelerini kullandı.

Dünyanın en etkili finans ve ekonomi yayınları arasında yer alan Financial Times’ın hafta başından itibaren satış görüşmelerinin başladığı iddiaları öne sürülüyor. İngiliz medyasında Financial Times’ın yaklaşık 1 milyar sterlin (1,6 milyar dolar) değerle satışının gerçekleştirilebileceği belirtiliyor.

LONDRA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN