Fırtına Burak’ı arıyor

Fırtına Burak’ı arıyor

Burak Yılmaz’ın yokluğunda son 2 hafta sahadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, bu futbolcunun forma giymediği 5 maçın sadece birini kazanabildi. Fırtına’da son 5 haftada gol atan tek isim ise Burak oldu.

Süper Lig’de Gençlerbirliği ile deplasmanda golsüz berabere kalan Trabzonspor, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan golcüsü Burak Yılmaz’ı arıyor. Karadeniz ekibi, ligin 19. haftasında Fenerbahçe ile yapılan karşılaşmanın ardından kasığındaki sakatlığı nükseden golcü oyuncunun yokluğunda Göztepe ve Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Trabzonspor, Burak’ın yokluğunda toplam 5 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 6 puan alıp, 9 puan kaybetti, zirve yarışının uzaklaştı. Bordo-Mavililer, Burak Yılmaz’ın gol attığı 11 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 20 puan topladı. Deneyimli futbolcu ayrıca Trabzonspor’un ligde topladığı 33 puanın 20’sine attığı gollerle katkıda bulundu.

Ligde 5 maçlık galibiyet serisinin ardından son 5 karşılaşmadan da beraberliklerle ayrılan Karadeniz ekibinde, 3 puana ulaşılamayan dönemde toplam 21 futbolcu forma giydi, sadece Burak Yılmaz gol atma başarısı gösterdi. 17 golle ligde gol krallığında zirvede yer alan Burak, son 5 haftanın 3’ünde forma giyerek 4 golü de kaydeden isim oldu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN