Galatasaray Arda Turan'ı 1 yıllığına anlaştı iddiası | Son dakika haberleri

Galatasaray Arda Turan'ı 1 yıllığına anlaştı iddiası | Son dakika haberleri

Spor gündemine bomba gibi düşen 'Arda Turan Galatasaray'a transfer oldu' iddialarının ardından yıldız futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, beIN Sport'a konuştu. Bulut, "Haberler gerçek dışıdır" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın Arda Turan'ı 1 yıllığına kiraladığı haberlerinin üzerine beIN Sports'a bağlanan Ahmet Bulut; "Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberler gerçek dışıdır. Arda - Galatasaray haberini gördüğümde çok şaşırdım. Şu anda böyle bir şey söz konusu değil." diye konuştu.

MENAJERİ YALANLADI

İşte Ahmet Bulut'un sözleri:

"Şaşırdım. Bütün medyada dolaşıyor, 'Arda Turan, 1 seneliğine Galatasaray'a kiralandı' diye. Bu tamamen gerçek dışı. Benim Barcelona'yla bir görüşmem olmadı. Barcelona'dan bana bugüne kadar 'Arda'ya takım bak' gibi bir talep de gelmedi. Bu haber, tamamen yanlış bir haberdir."

DURSUN ÖZBEK: BİRKAÇ GÜNE NETLEŞİR

Takıma katılan transferlerin imza töreninde konuşan Dursun Özbek, Arda ile ilgili; "Arda Turan, Galatasaray'ın yetiştirdiği ve Türkiye'nin iftar ettiği bir oyuncumuz. Arda, Türkiye'de oynamak isterse, geleceği yer Galatasaray. Yönetim ve camia, bu buluşmadan mutlu olacaktır. Ancak transfer kolay bir olay değil. İradelerin oluşması lazım. İyi bir takım olabilmek için çalışıyoruz. Transfer bitmeden bilgi vermek yanlış olur. Bu yönde çalışmalar, hazırlıklar sürüyor. Arda ile ilgili düşüncelerimi söyledim. Asamoah ile ilgili de söyledim. Çalışmalar devam ediyor. Ancak transferler, gönderilecek isimlere bağlı." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN