Emre Belözoğlu ve Arda Milli Takım'a dönüyor

Emre Belözoğlu ve Arda Milli Takım'a dönüyor

Fatih Terim'in Milli Takım'dan gönderilmesinin ardından Teknik Direktörlük koltuğuna Rumen Teknik Direktör Mircea Lucescu, hem Arda Turan'ı hem de Emre Belözoğlu'nu Milli Takım'a döndürüyor.

Hürriyet'in haberine göre, Fatih Terim'in Milli Takım'dan gönderilmesinin ardından Teknik Direktörlük koltuğuna Rumen Teknik Direktör Mircea Lucescu oturmuştu. Rumen hoca hemen kolları sıvadı.

2 Eylül'de Ukrayna ve 5 Eylül'de ise Hırvatistan ile oynayacağımız Dünya Kupası Grup Elemeleri maçları için aday kadro oluşturacak olan Lucescu, radikal bir karar aldı.

Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan Arda Turan'ın aday kadroya çağrılması kesinleşti. Zaten, Arda Turan da ay yıldızlı formaya geri dönüş için sinyali vermişti.

EMRE BELÖZOĞLU SÜRPRİZİ

En büyük sürpriz ise Emre Belözoğlu... Emre Belözoğlu tekrar ay yıldızlı formayı sırtına geçirecek. Kaptan olacağı iddia ediliyor.
Medipol Başakşehir'deki performansıyla dikkat çeken Emre Belözoğlu, sahada Lucescu'nun bu dönemdeki gözdesi ve takım içindeki en büyük silahı olacak.

Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun dönmesiyle Milli Takım'ın orta sahada güçlenmesi hedefleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN