Galatasaray küçük düşünüyor!

Galatasaray küçük düşünüyor!

Cimbom, altısı Igor Tudor yönetiminde olmak üzere Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor ile oynadığı son 13 maçta galibiyete ulaşamadı. Son 9 derbide de 3 puanı bir arada göremedi.

Sezona fırtına gibi başlayan ve 10’ncu haftaya namağlup giren Galatasaray, Trabzonspor’a deplasmanda 2-1 yenilerek unvanını kaybetti. Son dönemde Süper Lig’in güçlü takımlarına diş geçiremeyen Aslan’ın Beşiktaş, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor karşısında galibiyete hasret kaldığı seri 13 maça çıktı. 2015-2016 sezonunun 22. haftasında, 21 Şubat 2016’da Trabzonspor’u 2-1 yendikten sonra güçlü rakipleri karşısında zaferi unutan Sarı-Kırmızılı takım, 13 karşılaşmadan oluşan süreçte 9 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Sadece 7 kez gol sevinci yaşayan Cimbom, kalesinde ise 21 gole engel olamadı.

Söz konusu dönemde ligde Fenerbahçe ile 4, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir ile de üçer kez karşı karşıya gelen Galatasaray, Trabzonspor’a 3 mücadelede de mağlup oldu. Fenerbahçe karşısında ikişer mağlubiyet ve beraberlik yaşayan Aslan, Beşiktaş ve Başakşehir ile oynadığı maçlarda ise ikişer yenilgi ve birer beraberlik elde etti.

TUDOR’UN KARNESİ DE KÖTÜ

Bu 13 maçın 6’sında takımın başında olan Igor Tudor, kritik karşılaşmalarda sınıfta kaldı. Tudor yönetimindeki 6 önemli müsabakada kalesinde 11 gol gören Cimbom, ilk golünü önceki gün Trabzonspor ağlarına bıraktı. Galatasaray, ligde ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda da galibiyeti unuttu. Son galibiyetini 2014-2015 sezonunun 33. haftasında Beşiktaş’a karşı elde eden Aslan, sonraki 9 derbinin 4’ünden beraberlikle ayrılırken, 5’ini de kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN