Buraya kazanmak için gelmiştik

Buraya kazanmak için gelmiştik

Trabzonspor’a 2-1 kaybeden Galatasaray, bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. Galatasaray'ın hocası Igor Tudor rakibin oyun anlayışından dert yanarken, “Buraya kazanmak, oynamak için gelmiştik” diye konuştu.

Süper Lig’in 10. haftasına namağlup giren ve Trabzonspor’a deplasmanda 2-1 yenilen Galatasaray’ın teknik direktörü Igor Tudor rakibinin oynadığı oyunu eleştirdi. Bu skordan dolayı gerekli dersleri alarak bir daha aynı hataları tekrarlamamaları gerektiğinin altını çizen Hırvat çalıştırıcı, “Buraya kazanmak, oynamak için gelmiştik. Rakip ise tamamen futboldan uzak, uzun topa dayalı oynadı" diye konuştu. Tudor sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu maçtan dersler çıkarmamız gerekiyor. Yaptığımız hataları sonraki maçlarda yapmamak için çalışmalıyız. Duran toplar için takımımı eleştirmeyeceğim. Futbolda bu tip şeyler olabiliyor. Rakip sadece duran toptan gol bulmaya odaklanmıştı. Bu tip futbol oynamak benim tarzım değil, ne yazık ki karşımızda böyle bir takım bulduk. Yapacak bir şey yok.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN