Galatasaray Maicon'la anlaştı

Galatasaray Maicon'la anlaştı

Galatasaray, devre arasında kadrosuna katmak istediği stoperler arasında olan Maicon'la prensip anlaşmasına vardı.

Geçtiğimiz sezonu dördüncü sırada bitirmesinin ardından yeni sezona şampiyonluk hedefiyle girmek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Teknik Direktör Igor Tudor'un takviye istediği bölgelerden birisi olan stoper hattı için görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, Sao Paulo'da forma giyen Maicon ile prensipte anlaştı.

7 MİLYON ARTI BONUS

Devre arası transfer döneminde de gündeme gelen, ancak taraflar arasında çıkan pürüzler nedeniyle askıya alınan 28 yaşındaki oyuncunun transferinde son aşamaya gelindi. Futbolcunun ısrarla Galatasaray'da forma giymek istemesinin ardından Sao Paulo Kulübü ile 7 milyon euronun yanında başarı bonuslarıyla el sıkışan sarı-kırmızılıların transferi önümüzdeki günlerde KAP'a bildirmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN