Galatasaray yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak üzere

Galatasaray yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak üzere

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, daha önceki yıllarda da takıma katmak için girişimde bulunduğu yıldız futbolcu için takımı Everton'dan olumlu cevap aldı.

Galatasaray forvet pozisyonu için Everton forması giyen yıldız futbolcu Niasse'yi kiralamak istiyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin, İngiliz ekibi yetkilileriyle yaptığı ön görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken gözler cevap için futbolcuya çevrildi.

Akhisar Belediyespor'da gösterdiği başarılı performans ile Lokomotiv Moskova'ya 5.5 milyon euro karşılığında transfer olan Niasse, geçtiğimiz sezon transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelmiş; ancak transfer gerçekleşmemişti.

NTV Spor'da yer alan habere göre; Rusya'da yılın oyuncusu seçilen Niasse, geçen sezon devre arasında 13 milyon sterlin (52 milyon lira) karşılığında Everton'a transfer olmuştu. İngiltere'de beklentileri karşılayamayan 26 yaşındaki forvet için Galatasaray devreye girdi.

Sarı-kırmızılılar 1.5 milyon Euro'luk kiralama bedeli ile Niasse'yi sezon sonuna kadar kadroya katmanın hesaplarını yapıyor. Oyuncunun ise G.Saray'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Teknik direktör Riekerink'in de onay verdiği Niasse için önümüzdeki günlerde bir kez daha temasa geçecek Galatasaray, bu transferi bir an önce bitirmek amacında.

Riekerink, Danimarka kampına Umut Bulut'u dahil etmemişti. Lukas Podolski'nin de izinli olmasından dolayı antrenmanlarda tek santrafor olarak Berk İsmail Ünsal ile çalışan Hollandalı teknik adam, yönetimden forvet transferini hızla sonuçlandırmalarını istiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN