Galatasaray'dan Emre Mor hamlesi

Galatasaray'dan Emre Mor hamlesi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da peşinde koştuğu 19 yaşındaki milli yıldız Emre Mor için Galatasaray da devreye girdi. Emre Mor, üç büyüklerin bir kez daha transferde karşı karşıya gelmesine neden oldu.

Borussia Dortmund'da yedek kulübesinden çıkamayan ve önümüzdeki sezon kiralık olarak başka bir takıma gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Emre Mor için Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra Galatasaray da devreye girdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da devreye girdiği genç yıldız için bu kez de sarı kırmızılılar harekete geçti.

ÜÇ BÜYÜKLER KARŞI KARŞIYA

Emre Mor, üç büyüklerin bir kez daha transferde karşı karşıya gelmesine neden oldu.

Mehmet Ekivi transferinde olduğu gibi Emre Mor için de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Emre Mor'un menajeri ile Galatasaray yönetimi de masaya oturacak.

19 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen sarı kırmızılılar, genç oyuncunun menajeri ile görüşüp teklifte bulunacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN