Galatasaray'ın yıldızları veda etti: Bruma ve Podolski tribüne çıktı

Galatasaray'ın yıldızları veda etti: Bruma ve Podolski tribüne çıktı

Galatasaray formasıyla son maçına çıkan Podolski ve Liepzig'e transferi konuşulan Bruma, maç sonunda tribünlere çağrıldı. İki futbolcu, telleri tırmanarak tribünün içine girdi ve taraftarlarla tezahürat yaptı.

Atiker Konyaspor karşısında Galatasaray formasıyla son maçına çıkan Podolski'ye taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

BURUMA'DA TRİBÜNE GİTTİ

Maç sonunda Alman futbolcu tribünlere çağrılırken, Podolski kimsenin beklemediği şekilde telleri tırmanarak taraftarların içine girdi. Bu esnada tribünlerden çağrılan bir başka isim olan Bruma da Podolski gibi tellerden tırmandı ve tribüne girdi.

17-06/04/screenshot_1.jpg

17-06/04/screenshot_2.jpg

Taraftarlar, iki futbolcuya da sarılırken, uzun süre tezahüratlarda bulundular.

SOSYAL MEDYADAN SİNYAL VERMİŞTİ

Leipzig'e transferi gündemde olan Portekizli yıldız Bruma, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı takımda attığı gollerin videosunu paylaşarak veda sinyalleri vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN