Şahinbey belediyesi camileri bayrama hazırladı

Şahinbey belediyesi camileri bayrama hazırladı

Şahinbey Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki vatandaşların ibadetlerini daha rahat bir ortamda yapabilmeleri için camilerde temizlik yaptı

İlçe genelinde camilerin tamamını düzenli bir program dahilinde temizleyen Şahinbey Belediyesine bağlı ekipler, Ramazan Bayramında vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için camilerde temizlik yaptı.Camiler temizlendiRamazan Bayramı öncesi ekiplerin camileri bayrama hazırladıklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ‘’Ramazan ayı boyunca İlçemiz genelinde camilerimizin iç dış genel temizliği yapıldı. Vatandaşların çok daha nezih ve temiz bir ortamda ibadet etmeleri için camilerimizde temizlik yapılıyor. Ayrıca Ramazan Bayramında İlçe genelinde bulunan camilerde, cemaatin huzur içinde ibadet edebilmeleri için güzel kokular sıkarak, gül suyu ile temizlik yapılarak, camiler Bayram Namazına hazır hale getirildi’’ dedi.

GAZİANTEP/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN