Gaziantep'te ikinci patlama | Son dakika haberleri

Gaziantep'te ikinci patlama | Son dakika haberleri

Gaziantep'ten bir son dakika haberi daha geldi. Cadde üzerinde bulunan ekmek fırınına DAEŞ militanının girdiği yönünde ihbar geldi. Polis ekipleri ihbar üzerine hemen harekete geçti. Bölgeden silah ve patlama sesi duyuldu.

Gaziantep'te Gazikent Burak Mahallesi 41 nolu cadde üzerinde bulunan ekmek fırınına DEAŞ militanının girdiği yönünde istihbarat üzerine harekete geçen polis, caddede önlem aldı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

HaberTürk'ün haberine göre, çevik kuvvet ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken özel harekat polisleri de operasyon hazırlığı başlattı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi de gönderildi.

Bölgenin sabah saatlerinde operasyon yapılan ve canlı bombanın kendini patlattığı Güneykent Mahallesi'ne yaklaşık 20 kilometre mesafede olduğu belirtildi.

PATLAMANIN OLDUĞU O AN KAMERADA

SİLAH VE PATLAMA SESLERİ

DHA'nın geçtiği habere göre Gaziantep’ te hücre evine yönelik operasyon ile bağlantısı olduğu belirlenen Burak mahallesindeki bir eve operasyon düzenlendi. Operasyon düzenlenen bölgede silah sesi ve patlama duyuldu.

Operasyonda ikinci bir patlamanın meydana geldiği öğrenildi. Olayda herhangi can kaybı ya da yaralının olup olmadığı hakkında henüz bilgi verilmedi.

SABAH NELER OLMUŞTU

Gaziantep Üniversitesi karşısındaki 500 Evler Mahallesinde saat 12.45 sıralarında patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polisin hücre evi baskınında meydana gelen patlamada bir örgüt üyesinin kendini patlattı diğeri ise kaçtı. Patlamada 3 polis şehit olurken 7 kişi yaralandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN