Genelkurmay: Patlama neticesinde 2 kahraman silah arkadaşımız yaralandı

Genelkurmay: Patlama neticesinde 2 kahraman silah arkadaşımız yaralandı

İstanbul Sancaktepe'deki Samandıra askeri kışlasının yakınında patlamayla ilgili Genelkumay'dan açıklama geldi. TSK açıklamasında personelini taşıyan servis aracının geçişi esnasında, teröristlerce park halindeki bir aracın patlatılarak olayın gerçekleştirildiğini belirtti.

[Karar]

Saat 16.40 sularında Sancaktepe’de, Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis aracının geçişi esnasında, teröristlerce park halindeki bir aracın patlatılması neticesinde, iki kahraman silah arkadaşımız hafif şekilde yaralanmış, dört kahraman silah arkadaşımız ile araç şoförü kontrol amaçlı olarak hastanede ayakta tedavi edilmiştir.

Genelkumay açıklamasında şu idfadelere yer verildi:

ŞİDDETLE LANETLİYORUZ

12 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 16.40 sularında İstanbul Sancaktepe’de, Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis aracının geçişi esnasında, teröristlerce park halindeki bir aracın patlatılması neticesinde, iki kahraman silah arkadaşımız hafif şekilde yaralanmış, dört kahraman silah arkadaşımız ile araç şoförü kontrol amaçlı olarak hastanede ayakta tedavi edilmiştir.

Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı şiddetle lanetliyor, saldırıda yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN