Gişeye birlikte giren şoförlerin kamera görüntüleri ortaya çıkıt

Gişeye birlikte giren şoförlerin kamera görüntüleri ortaya çıkıt

İstanbul Kartal Samandıra Gişeler'de iki inatçı sürücünün araçlarıyla aynı gişeden geçmek isterken sıkıştıkları anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde her iki sürücünün aynı anda gişeye girmesi ve sıkışıp kalmaları görülüyor.

Kartal Samandıra gişelerinde iki inatçı sürücü aynı gişeden geçmek isteyince sıkışıp kalmışlar, sürücülerden biri hafif şekilde yaralanırken, ilginç görüntüler oluşmuştu.O anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde ilk olarak Sezer Kaya'nın kullandığı araç yavaşça gişeye yaklaşıyor .Bu sırada Uğur Naci Taner'in kullandığı araç da aynı gişeyi tercih ediyor. İki araç da gişede sıkışıp kalıyor. Bu sırada karayolları görevlileri de hızla gişelere koşuyor.

17-05/23/g.jpg

17-05/23/7036405.jpg

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN