Gratis Black Friday indirimleri

Gratis Black Friday indirimleri

Kozmatik mağazaları Gratis Black Friday için özel kampanya hazırladı. 'Black Friday'den bizene' sloganı kampanya başlatan Gratis, 23-25 Kasım tarihleri arasında indirime gitti. Haberimizden Gratis indirim kataloğu ve ürünler listesini bulabilirsiniz. Peki Gratis indirim listesinde neler var?

Gratis 22-25 Kasım indirim kataloğuna haberimizden ulaşabilir, hangi ürünlerde yüzde kaç indirim olduğuna bakabilirsiniz. Black Friday için birçok mağaza ve marka indirime giderken kozmatik mağazaları ziniri Gratis, "Black Friday'den bizene" sloganı ile kampanya yapıyor. Black Friday çılgınlığından bağımız olarak indirim kataloğu hazırlayan Gratis'in kampanyayı bu tarihlere getirmesi de dikkat çekiyor. 

GRATIS İNDİRİM GRATİS KARTA ÖZEL

Gratis'in Gratis Kart'ı ise "Size güzel bakan kart" sloganı ile kullanıcılara hitap ediyor. Bu kart varsa indirimlerden daha iyi yararlanıyorsunuz. Her hafta güncelenen indirim kataloğundaki ürünleri bu kartla alabiloyrsunuz. Alışveriş yaptıkça daha çok kazanma imkanı da sunuluyor. Herhangi bir Gratis şubesindan bu kartlar alınabiliyor. 

GRATIS MAĞAALARI İÇİN GENEL BİLGİ

Türkiye'nin önde gelen kozmetik markası Gratis, kişisel bakım ürünleri ile önplana çıkıyor. Ürün yelpazesi oldukça renkli ve sağlık açısından güvenceli. Hijyen, cilt bakımı, kozmetik, kişisel bakım gibi tüm ürünlere kolayca ulaşılabiliyor. 

Türkiye'de 300'ün üzerinde mağazası ile Edirne'den Ağrı'ya hemen her ilde Gratis şubesi bulunuyor. Özellikle yılbaşı ya da bayramlar gibi bolca alışveriş yapılan dönemlerde mağazanın ciddi indirimleri dikkat çekiyor. 

18-11/22/gratis-23-kasim-indirim.jpg

The Balm markasının tutkunu olan kadınlar ürünü sadece Gratis'ten alabiliyor. Bu da mağazının tercih edilmesined en önemli faktörlerden biri. Kozmetik düşkünlerinin bir hayli hayranı olduğu markanın en önemli özelliği ise içerisinde talc ve paraben kullanılmaması. Gratis'in gözde ürün kategorilerinden bir diğeri de şüphesiz göz makyajının olmazsa olmazı maskara çeşitleri. Gosh, Betty Boop, Essence, Cecile, L'oreal Paris, Max Factor, Wet'n Wild ve Maybelline gibi ünlü markaların ekstra hacim ve kıvrım veren, çok çeşitli teknoloji ile üretilmiş özel fırçalara sahip gözlere ayrı bir çekicilik veren maskaraları özel indirim günlerinde %50'ye varan indirimler ile Gratis'te satılıyor. 

GRATIS 23-25 KASIM İNDİRİM KATALOĞU

Gratis'in 23-24-25 Kasım indirim kataloğu Black Friday çılgınlığına kendini kaptıran kadınlar tarafından merak ediliyor. Sürekli güncellenen haberimizde gün gün Gratis indirim kataloğunu bulabilisnizi. 

İşte Gratis indirimli ürünler listesi: 

18-11/22/gratis.jpg

18-11/22/gratis-1.jpg

18-11/22/gratis-indirim-black-friday-2.jpg

18-11/22/gratis-indirim-black-friday-3.jpg

18-11/22/gratis-indirim-black-friday-4.jpg

18-11/22/gratis-indirim-black-friday-5.jpg

18-11/22/gratis-indirim-black-friday-6.jpg

18-11/22/gratis-indirim-black-friday-7.jpg

18-11/22/gratis-indirim-black-friday-8.jpg

18-11/22/gratis-indirim-black-friday-9.jpg

18-11/22/gratis-1542901263.jpg

18-11/22/gratis-indirim-black-friday.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN