35 bin dolarlık soygun kamerada | İzmir haberleri

35 bin dolarlık soygun kamerada | İzmir haberleri

İzmir’in Selçuk ilçesinde gümüşçüden 35 bin dolar değerinde takı çalan hırsızlar kıskıvrak yakalanırken, olay anı görüntüleri de güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli 2’si erkek 2’si bayan 4 kişi gözaltına alındı. Ele geçirilen malzemeler ise mağdura teslim edildi.

İzmir'in Selçuk ilçesi Şirince Mahallesi’nde gümüşçüden 400 adet, 4 kilogram gümüş takı çalındı.

İş yeri ve çevre kameralarından şüphelinin görüntüsünü tespit edilmesinin ardından Kuşadası Söke İlce Emniyet ve Jandarma Komutanlıklarıyla yapılan görüşmelerde şüphelinin kimlik bilgileri tespit edildi.

MOBESE kameralarından aracın plakasının tespit edilmesiyle aracın kiralandığını öğrenen ekipler, sinyal takibine alarak şüphelileri yakaladı. Aracın içinde bekleyip içeri girmeyen iki şahsı daha tespit eden ekipler, şüphelilerden birinin evinde yapılan aramada çalınan malzemeleri ele geçirdi. Şüpheli 2’si erkek 2’si bayan 4 kişi gözaltına alındı. Ele geçirilen malzemeler ise mağdura teslim edildi.

İŞTE O ANLAR

İZMİR/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN