5 aylık hamile olan eski eşini yanlışlıkla vurdu

5 aylık hamile olan eski eşini yanlışlıkla vurdu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda şahıs, beraber yaşadığı ve 5 aylık hamile olan eski eşini silahla yanlışlıkla vurdu. Kafasından vurulan kadın ağır yaralandı.

5 aylık hamile Merve P. ile birlikte yaşayan Hüseyin B. arasında tartışma çıktı. Hamile kadın, eski eşinden beraber gezmek için talepte bulundu. Kadının talebini reddeden adam, bir süre dışarı çıktıktan sonra eve geldi.

Evde otururken eski eşinin silahını alan kadın, silahı kendisine doğrulttu. O sırada adam, kadının elindeki silahı almak isterken silah bir anda ateş aldı.

YANAĞINDAN GİRDİ KAFASINDAN ÇIKTI

Yanağından giren kurşun kadının kafasının arkasından çıktı. Bir anda şoka giren adam, kanlar içinde yatan kadını kucağına alarak daireden çıkıp alt komşularından yardım istedi.

18-03/19/b2.jpg

Ağır yaralı kadın, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BURSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN